Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
arcsmaszk csiganyál Eveline maszk
Eveline Ultra-hidratáló textil acmaszk Hyaluronsavval
941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Eveline Ultra-hidratáló textil acmaszk Hyaluronsavval

941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szuper hidratáló, feltöltő, nyugtató arcmaszk hyaluronsavval.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: EVKTAM170
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 94,10 Ft/ml
Vonalkód: 5901761968170

Leírás

Erősen feszesítő koreai szövet arcmaszk, átitatva 20 ml koncentrátummal, amely kollagén,orchidea, uborka, kamilla, aloe vera, panthenol, fehér fűz, allantoin tartalmon alapszik. A bőrfeszesítés és lifting gyönyörű hatását nyújtja, csökkenti a ráncok láthatóságát valamint erősen hidratálja az arcbőrt.

A minőségi Eveline Cosmetics Sheet Mask Collagen arcpakolás kényezteti és ápolja az arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható
  • mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt

Használata:
Vegye ki a maszkot a csomagolásból és helyezze a megtisztított arcára. Hagyja 15 percig hatni.

Az EVELINE Cosmeticsről:

Sokéves hagyomány és tapasztalat, széles termékválaszték és az új trendekre való gyors reagálás képessége – ez az Eveline Cosmetics kozmetikai márka. A márka arc- és testápoló termékek, valamint dekoratív kozmetikumok széles választékát kínálja. Az Eveline Cosmetics jellemzője az innováció, a termékek minősége és a professzionalizmus.

Az Eveline Cosmetics 1983-ban jött létre. Az Eveline Cosmetics csapata már a megalakulás óta törekszik a lehető legrugalmasabban reagálni a folyamatosan változó fogyasztói elvárásokra. Teszi ezt abból az elgondolásból kiindulva, hogy a megfelelő arcbőr- és testbőrápolás, valamint a természetes szépség kihangsúlyozásának alapja a helyes és hatékony kozmetikumok kiválasztása. Az Eveline Cosmetics csapata az új termékek fejlesztése során figyelembe veszi fogyasztói eltérő igényeit, ezért került sor a termékportfólió bővítésére a vegán Beauty & Glow vonallal.

"Csatlakozzon Ön is ehhez a kozmetikai kalandhoz, és próbálja ki például az Eveline Cosmetics Wonder Match folyékony make-up hialuronsavval vagy az Eveline Cosmetics Variété Lashes Show szempillaspirált a hosszabbítás, a göndörítés és a volumen növelése érdekében. Útban álmai alakja felé minden bizonnyal értékelni fogja az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel testszérumot a bőr alatti zsír csökkentésére. Az Eveline Cosmetics Botanic Expert tápláló testápoló tej intenzíven hidratálja és táplálja az egész test bőrét."

összetevők

 

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.