Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
arcsmaszk csiganyál Eveline maszk
Eveline Multi aktív 8in1 textil acmaszk 24K arannyal
941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Eveline Multi aktív 8in1 textil acmaszk 24K arannyal

941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Hidratáló, tápláló, feszesítő fátyolmaszk 24 karátos arannyal.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: EVKTAM194
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 94,10 Ft/ml
Vonalkód: 5901761968194

Leírás

Tulajdonságok:

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét
  • összességében szépíti meg az arcbőr megjelenését

Használata:
Vegye ki a maszkot a csomagolásból és helyezze a megtisztított arcára. Hagyja a csomagoláson feltüntetett ideig hatni.

Az EVELINE Cosmeticsről:

Sokéves hagyomány és tapasztalat, széles termékválaszték és az új trendekre való gyors reagálás képessége – ez az Eveline Cosmetics kozmetikai márka. A márka arc- és testápoló termékek, valamint dekoratív kozmetikumok széles választékát kínálja. Az Eveline Cosmetics jellemzője az innováció, a termékek minősége és a professzionalizmus.

Az Eveline Cosmetics 1983-ban jött létre. Az Eveline Cosmetics csapata már a megalakulás óta törekszik a lehető legrugalmasabban reagálni a folyamatosan változó fogyasztói elvárásokra. Teszi ezt abból az elgondolásból kiindulva, hogy a megfelelő arcbőr- és testbőrápolás, valamint a természetes szépség kihangsúlyozásának alapja a helyes és hatékony kozmetikumok kiválasztása. Az Eveline Cosmetics csapata az új termékek fejlesztése során figyelembe veszi fogyasztói eltérő igényeit, ezért került sor a termékportfólió bővítésére a vegán Beauty & Glow vonallal.

"Csatlakozzon Ön is ehhez a kozmetikai kalandhoz, és próbálja ki például az Eveline Cosmetics Wonder Match folyékony make-up hialuronsavval vagy az Eveline Cosmetics Variété Lashes Show szempillaspirált a hosszabbítás, a göndörítés és a volumen növelése érdekében. Útban álmai alakja felé minden bizonnyal értékelni fogja az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel testszérumot a bőr alatti zsír csökkentésére. Az Eveline Cosmetics Botanic Expert tápláló testápoló tej intenzíven hidratálja és táplálja az egész test bőrét."

összetevők

AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERETH-26, BETAINE, PANTHENOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CARBOMER, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, SODIUM PCA, BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, CONVALLARIA MAJALIS EXTRACT, JASMINUM OCINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, SODIUM LACTATE, ARTEMISIA PRINCEPS EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DISODIUM EDTA, ARGININE, ASPARTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PCA, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCINE, ALANINE, SODIUM HYDROXIDE, SERINE, VALINE, PROLINE, THREONINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, GOLD, LIMONENE. LINALOOL.

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.