Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Mezoporációs izomstimuláló 5:1 készülék
32.430 Ft (25.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mezoporációs izomstimuláló 5:1 készülék

32.430 Ft (25.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A készülék az egészség, fájdalommentesség és bőrápolás 5 alapkoncepcióján működik.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 04030618019001010
Szerezhető hűségpontok: 163
Vonalkód: 04030618019001010

Leírás

A készülék az egészség, fájdalommentesség és bőrápolás 5 alapkoncepcióján működik

Az idő múlásával a bőr ráncosodhat, elszíneződhet és rugalmatlanná válhat, ami extra törődést igényel. A különböző bőrtápláló készítmények, mint a szérumok és hidratálók alapvetően a hámréteg középső rétegében dolgoznak, és nehezen tudnak behatolni a bőr legmélyebb rétegéibe, hogy ott fejtsék ki bőrfiatalító hatásukat.

Ez a készülék, a rádiófrekvencia és elektronikus izomstimuláció működése alapján egyedülálló, mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a megnyúlt kollagén rosthálózat regenerációját. Feszesíti a bőrt, ezáltal javítja a bőr tónusát és általános megjelenését. Növeli a különböző hidratálók, szérumok és krémek hatását, azáltal, hogy az értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.

A készülék használata az alábbi problémák kezelésére javasolt:

  • ráncok feltöltése, csökkentése

  • UV - sérült bőr

  • a bőr öregedésének megelőzésére

  • aknés bőr problémák esetén csak fényterápiás kezelés!

  • szeplős bőr, májfoltok, pigmentfoltok kezelésére

  • a hatóanyagok a bőr mélyrétegeibe juttatására

1. Elektromos izomstimuláció (EMS):

Az elektromos izomstimuláció aktiválja a bőr sejtjeit, stimulálja és beindítja a kollagén termelést. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat és ezáltal a bőr simábbnak és egészségesebbnek tűnik.

2. Elektroporáció:

Az elektroporáció egy non-invazív elektromos kezelés, amelynek célja az aktív hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe, az osztódó (bazális) sejtek közelébe juttatása.

3. Tű nélküli mezoterápia = mezoporáció:

A mikrotűs mezoterápiában az aktív hatóanyagokat mikrotűk segítségével juttatja a bőrbe, ami fájdalmas lehet. A mezoporációhoz a mezoterápiaval ellentétben fájdalommentes, hiszen nem szükséges a tű használata.

A mezoporáció a bőr felületét elektromos ingerekkel stimulálja, amely által a sejtek enyhén eltávolodnak egymástól és apró nedvességcsatornákat (akvaporin csatornákat) más néven mezopórokat hoznak létre, amelyek biztosítják a nagyobb és közepes molekulatömegű hatóanyagok bőrbe juttatását. 

4. Rádiófrekvencia (RF):

A rádiófrekvenciás energia a bőrben elsősorban a megnyúlt kollagén és elasztin rostokat állítja helyre. A kezelés erős anyagcsere fokozó hatása megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását. Nő a bőrsejtek oxigén felvétele és széndioxid leadása.

5. Fényterápia (LED):

Az 5 különböző LED fény, olyan fájdalommentes, sokrétű bőrápolási kezelést biztosít, amely még a közepes mértékű pattanások, gyulladások kezelésére is alkalmas.

A LED kezelések minimalizálják a finom vonalakat és ráncokat, kezelik a napkárosodást ás a striákat, valamint csökkentik az agresszívabb IPL vagy lézerkezelések utáni vörösséget.

FÉNYTERÁPIA MŰKÖDÉSE, HASZNÁLATA

  • ÜZEMMÓD 1 -VÖRÖS LED Fényterápia

A vörös LED fény a ráncok kezelését, valamint a bőr rugalmasságának és kollagén szintjének regenerálását szolgálja. A vörös fény használatához válassza ki az 1-es ÜZEMMÓDOT a LED kiválasztó gomb segítségével.

  • ÜZEMMÓD 2 -ZÖLD LED Fényterápia

A Zöld fény a sötét foltok vagy az elszíneződött bőr kezelésére szolgál azáltal, hogy megakadályozza a melanin túltermelődését. A zöld fény használatához válassza a 2-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb kétszeri lenyomásával.

  • ÜZEMMÓD 3 - Kék LED Fényterápia

A Kék fény a pattanások és olajos bőr kezelésére szolgál. Használatához válassza a 3-mas üzemmódot, nyomja meg 3-szor a LED kiválasztó gombot.

  • ÜZEMMÓD 4 - Sárga LED Fényterápia

A sárga fény a bőr fényesítését szolgálja. Alkalmas anyajegyek és nehezebb területek kezelésére is. Válassza ki a 4-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb 4-szeres lenyomásával.

  • ÜZEMMÓD 5 - Pink LED Fényterápia

Az élénk rózsaszín (Pink) fény a bőr fehérítésére szolgál. Nyomja le a LED kiválasztó gombot 5-ször az 5-ös Üzemmód kiválasztásához.

  • ÜZEMMÓD 6 – Rózsaszín LED Fényterápia villanófénnyel

A rózsaszínű villanófény a bőrápolási termékek mélyebbre jutását segíti elő. Válassza a 6-os Üzemmódot, nyomja meg 6-szor a LED kiválasztó gombot.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.