Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Moisture Kick Hidratáló Hajbalzsam 1000ml
13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Moisture Kick Hidratáló Hajbalzsam 1000ml

13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes, könnyed hidratáló balzsam, amelyet kimondottan a normál-száraz, texturált, töredezett vagy hullámos haj gyengéd tisztításához és hidratálásához fejlesztettünk ki.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2709241
Szerezhető hűségpontok: 68
Egységár: 13,47 Ft/ml
Vonalkód: 4045787725759

Leírás

Szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes, könnyed hidratáló balzsam a Bonacure Moisture Kick kínálatából, amelyet kimondottan a normál-száraz, texturált, töredezett vagy hullámos haj gyengéd tisztításához és hidratálásához fejlesztettünk ki. A formula segít megőrizni a haj optimális nedvességtartalmát, és akár 48 órán át tartó könnyed, rugalmas hajérzetet biztosít. Használd hajkisimítóként az egészséges kinézetű, selymes tapintású és kezelhetőbb haj eléréséhez. Vegán* hajtermék.

Főbb előnyök

  • Gyengéden kondicionálja a normál-száraz hajtípusokat

  • A glicerol tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát a könnyed, egészséges hajérzet érdekében

  • Vegán formula*

  • Akár 72%-kal javítja a haj kezelhetőségét

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és a glicerol erejével. A glicerol hosszan tartó hidratálást biztosít a fejbőrnek és a hajnak. Mindez simább hajfelszínt eredményez, illetve megakadályozza a kiszáradást. A Cell Equalizer Technológia és a Bonacure Moisture Kick professzionális termékek kombinációjával visszaállítható és megőrizhető a haj rugalmassága, kezelhetősége, esése, fénye és optimális nedvességtartalma.

Használat módja

A balzsamot törölközőszáraz hajra vigye fel. 2 perc elteltével alaposan öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Citric Acid, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.