Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
792.990 Ft
699.990 Ft (551.173 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 93.000 Ft 12%
Az akció időtartama: 2022. 04. 23. - 2022. 05. 31.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: külföldi raktáron
Gyártó:
Cikkszám: DLA114652
A zavartalan kézmozdulatok és a nagy precizitást igénylő munkák élharcosa legújabb Medical Plus orvosi és kozmetikai kezelőágy.
Szerezhető hűségpontok: 1750

Medica 4 motoros elektromos kezelőágy

792.990 Ft
699.990 Ft (551.173 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 93.000 Ft 12%
Az akció időtartama: 2022. 04. 23. - 2022. 05. 31.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

állagmegóvás és karbantartás

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Leírás

Elektromos kozmetikai szék, ideális szépségszalonokba és SPA szalonokba és orvosi rendelőkbe. 

A 4 független motoroknak köszönhetően lehetővé teszi a szék 4 síkban távirányítóval történő beállítását , lehetővé téve az arc- és testkezelések elvégzését. A távirányító segítségével beállíthatjuk a szék magasságát, a háttámla és a lábtámasz dőlésszögét, az ülést pedig bölcsőállásba állíthatjuk. A fotel kis méretei tökéletesen illeszkednek a kisebb kezelőhelyekhez is.

Műszaki adatok:

magasság minimum 60cm

max magasság 83cm

ülés szélessége 56cm

terhelhetősége: 140kg

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére