Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
Depileve levendula paraffin
Depileve Levendula Paraffin 450g
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Depileve Levendula Paraffin 450g

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető
Kellemes virágillatú, E-vitaminban és levendula-olajban gazdag készítmény.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DEPALE450
Szerezhető hűségpontok: 18
Egységár: 7,78 Ft/g

Leírás

Kellemes virágillatú, E-vitaminban és levendula-olajban gazdag készítmény.

A meleg paraffinos ápolást évek óta alkalmazzák sikeresen ízületi gyulladások kezelésére. Ez a különleges módszer fokozza a kezeltterület vérkeringését és erősíti a kötőszövetet. A paraffinos ápolás - terápiás előnyein túl - kiválóan alkalmazható a kéz- és lábápolás kiegészítéseként. A kezelés használható professzionális manikűr, pedikűr ill. műkörömépítés után, segítségével ápolja; puhítja a bőrt kézen és lábon. Az eljárás nem alkalmazható sérült, sebes vagy gyulladt bőrfelületnél! A paraffin a speciális melegítő szerkezetben melegszik fel kb. 50 C fokra. A paraffint általában különleges illóolajokkal és E vitaminnal gazdagítják. Paraffin kezelés:

1. Vegye le az ékszereket, mosson kezet folyékony fertőtlenítő szappannal.

2. Végezzen a vendégen szokásos módon manikűrt vagy pedikűrt. A műköröm feltöltését, javításokat, illetve új műköröm készítését is a kezelés előtt ajánlott elvégezni.

3. Fújja be a kezet/lábat az antiszeptikus paraffin spray-vel, majd törölje át.

4. Amennyiben a manikűr illetve pedikűr nem tartalmaz PEELING-et (hámlasztást), akkor azt most végezzük el. A peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat és előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására.

5. Hordjunk fel kiadós mennyiségű kollagénes masszázskrémet egészen a csuklóig (lábakon bokáig) és alaposan dolgozzuk be bőrbe - kényeztesse egyidejűleg vendégét egy jóleső masszírozással. Kezelje a hosszú természetes körmök, illetve a műkörmök belső részét körömápoló olajjal, hogy a paraffin kezelés után az oda került paraffint könnyen eltávolíthassa.

6. Ellenőrizze a viasz hőmérsékletét úgy, hogy egy keveset kenjen az alkarja belső oldalára. Magyarázza el vendégének, hogy a paraffin-fürdőnek körülbelül olyan kellemes a hőmérséklete, mint egy jó meleg fürdőnek, és eltart pár másodpercig, míg a bőre hozzászokik.

7. A kezeket kinyújtott ujjakkal mártsuk a meleg viaszba egészem csuklóig (lábakat bokáig) és rögtön emeljük is ki belőle óvatosan. Vájunk 3-5 másodpercet és ismételjük meg a folyamatot 3-4 alkalommal, amíg egy réteg képződik. Merítéskor ne érintse a medence alját/szélét!

8. Húzzuk fel először a műanyag-, majd a hőtároló kesztyűket a kezekre, illetve a lábakra a ,,lábtyűket".

9. Hagyjuk a paraffint 10-15 percig hatni. Gondoskodjunk arról, hogy ez idő alatt vendégünk lazítson!

10. A behatási idő elteltével vegye le a melegítő kesztyűt (lábtyűt) és távolítsa el a paraffint: fogja meg két kézzel, a műanyagzacskóval együtt a paraffint a csuklónál, és masszírozó mozdulatokkal húzza lefelé. Higiéniai okokból a használt paraffint TILOS a gépbe visszatenni.A kezelés eredménye azonnal látható: csodálatos puha kéz-, illetve lábbőr, valamint ápolt kutikula.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.